De omgeving

Casa Bela Vida is zeer centraal gelegen in de Oost-Algarve en is dus een prima uitvalsbasis om alle geheimen van de Algarve te ontdekken.

In het dorp zelf zijn alle benodigde voorzieningen op korte loopafstand aanwezig.  Op 12 kilometer afstand vind je de mooie zandstranden voor de zon- en strandliefhebber (Tavira, Fuseta, Olhâo) en de veelzijdige kust. Achter de Casa beginnen direct de glooiende heuvels, perfect voor een wandeling of bijvoorbeeld een sportieve mountainbikerit of wielrentocht. Overal in de omgeving zie je de velden met de eeuwenoude olijfbomen afgewisseld met sinaasappel boomgaarden en andere bomen die nog steeds voor productie dienen. Iedere rit of tocht die vanuit de Casa gemaakt wordt is een genot voor het oog. En met de vele charmante dorpjes en stadjes om Casa heen gelegen duurt het nooit lang voordat je ergens een pauze neemt voor een hapje of een drankje.

Uiteraard is het centrale en westelijke gedeelte van de Algarve ook gemakkelijk te bereiken. Het meest westelijke puntje ligt op een kleine 1,5 uur rijden. De Spaanse kust, waar bijvoorbeeld Ayamonte een erg leuke plaats is om te bezoeken, ligt op zo’n 30 rijminuten. Wanneer je met het vliegtuig landt op Faro, de luchthaven van de Algarve, ben je met de auto ook met een half uurtje bij Bela Vida. De veelzijdigheid, bereikbaarheid en de korte afstanden maakt dat iedere dag van je vakantie er anders uit kan zien.

Uiteraard is er in de Casa informatie voorhanden over diverse uitstapjes en activiteiten. Wilt u verder iets weten, dan kunt u ons natuurlijk altijd vragen!

AdminDe omgeving